Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Sezona lova
Grizli in jelen združita moči, da bi obvarovala gozd pred lovci...
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena6/10

Sezona lova

OPEN SEASON

, 2006., ZDA, 86 min.
Sezona lovaSezona lovaSezona lovaSezona lovaSezona lovaSezona lova
6.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Studio Sony Pictures Animation se v svojem prvem animiranem celovečercu pod vodstvom preizkušenih režiserjev Rogerja Allersa (Levji Kralj), Jill Culton (Pošasti iz omare) in Anthonyja Stacchija (Mravljinec Z) podaja v naravo, kjer gozdne živali pripravljajo upor proti krvoločnim lovcem. Težava tiči v tem, da je grizli Boog, vodja živalske revolucije, povsem nevešč v spretnostih preživetja v naravi, saj je vse življenje prebil v ugodju človeškega doma oskrbnice naravnega parka...

Ja, Boog ima popolno življenje – dokler se ne pojavi Elliot. Elliot je plahek jelen, ki se v mestu znajde v nezavesti in ugotovi, da mu manjka en rog in da je zvezan na strehi kamiona fanatičnega lovca Shawa. Ko se Elliot zbudi, prosi Booga, da ga osvobodi. Boog ne more ignorirati Elliotovih obupanih prošenj in osvobodi nesrečnega jelena.

A vendar se hitro pokaže, da je dobrota sirota  – Elliot sledi Boogu domov in ga povabi, da z njim preživi noro noč v mestu, zaradi česar oba končata v gozdu. Boog se zbudi v divjini in ponori, ko ugotovi, da je daleč od udobja svojega doma. Ko Eliot obljubi Boogu, da mu bo pomagal najti pot nazaj v Timberline, če mu Boog obljubi mesto v svojem udobnem domu, udomačeni medved brez karkšnih koli sposobnosti preživetja v divjini nima druge možnosti, kor da sprejme partnerstvo.

 


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala