Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Mali vohuni 3: Konec igre
Carmen izgine v igri virtualne resničnosti, ki jo mora Juni preigrati, da bi jo rešil
  • Naša ocena4/10
  • Vaša ocena-

Mali vohuni 3: Konec igre

Spy Kids 3-D: Game Over

, 2003., ZDA, 84 min.
Mali vohuni 3: Konec igreMali vohuni 3: Konec igreMali vohuni 3: Konec igreMali vohuni 3: Konec igreMali vohuni 3: Konec igre
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
S svojim smislom za humor, hrabrostjo in svojimi super-tehničnimi napravicami, morajo mali vohuni rešiti vsako, tudi najmanjšo past v igri, od dirke z uličnimi bojevniki, do surfanja po lavi. Film je poln domišljijskih in barvnih prizorov režiserja Roberta Rodrigeza.

V novem nadaljevanju avanture malih vohunov, Juni in Carmen Cortez, se zgodba vrti okrog ugrabitve Carmen, ki zgine v igri virtualne resničnosti, ki jo mora Juni preigrati, da bi jo rešil. Kreator igre je ''Toymaker'' (Silvester Stallone), starešina Vega klana. V dosedaj miselno najmočnejši avanturi malih vohunov, junaki prehajajo v novo, tretjo dimenzijo. V svoji zadnji misiji, Juni in Carmen Cortez potujeta v svet virtualne resničnosti izvrstne, ampak nevarne video igrice v kateri je vse mogoče.

Igralski posadki se je pridružil tudi Silvester Stallone v vlogi ''Toymakerja''  katerega cilj je vspostaviti kontrolo nad mladimi celega sveta. Juni in Carmen morata priti čez vse težje nivoje te tridimenzionalne igre.

S svojim smislom za humor in družinske vezi, hrabrostjo in svojimi super-tehničnimi napravicami, moraju mali vohuni rešiti vsako, tudi najmanjšo past v igri, od dirke z uličnimi bojevniki, do surfanja po lavi. Po drugi strani pa je gledalcem s 3-D prikazom in primernimi očali omogočeno da v popolnosti uživajo v  filmu.

Poleg vizualne dodelanosti je film poln domišljijskih in barvnih prizorov režiserja Roberta Rodrigeza, ki je leta 2004 osvojil nagrado ASCAP. Igralci Bobby Edner, Courtney Jines, Matt O'Leary, Emily Osment, Ryan Pinkston, Daryl Sabara Alexa Vega in Robert Vito so bili nominirani za nagrado Young Artist.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala