Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Plačanci 3 brez Willisa, a s Harrisonom Fordom
Sylvester Stallone na svojem Twitter računu nenehno objavlja novice o Plačancih 3.
7. avgust 2013

Plačanci 3 brez Willisa, a s Harrisonom Fordom

Sodeč po Twitter objavah producenta in igralca filma Plačanci 3 (The Expendables 3) Sylvestra Stallonea se igralski zasedbi tretjega nadaljevanja pridružuje Harrison Ford, Brucea Willisa pa tokrat žal ne bomo videli. Zaenkrat še ni znano, ali bo Ford prevzel Willisovo mesto, vendar je bolj verjetno, da bo dobil lastno vlogo.

Sly je na svojem Twitter računu zapisal: »Willis ven... Harrison Ford noter!!! Odlična novica!!! Na to sem čakal več let!!!« Predpostavlja se, da je bil njegov naslednji tweet namenjen prav Bruceu Willisu, saj je v njem zapisal: »Pohlepen in len... Prava formula za propad kariere.«



Tretji film Plačanci, katerega bo režiral Patrick Hughes, naj bi vključeval tudi skupino mladih akcijskih junakov, ki se bodo soočili s starejšo generacijo, a bodo sčasoma z njimi združili moči, da bi skupaj rešili aktualne težave.

Preostanek igralske zasedbe Plačancev 3 zaenkrat še ni znan, a se predpostavlja, da bodo poleg Slyja nastopili še Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Milla Jovovich, Mickey Rourke, Wesley Snipes, Mel Gibson, Jackie Chan, Kellan Lutz, Dolph Lundgren, Jet Li in Steven Seagal. Edino, kar zankrat še ni jasno, je datum premiere, ki je sicer načrtovan za 15. avgust 2014.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala