Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Policijska akademija 6
Policisti so še naprej popolnoma zmedeni, a kriminalci jim še vedno ne morejo pobegniti...
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena7/10

Policijska akademija 6

Police Academy 6: City Under Siege

, 1989., ZDA, 84 min.
Policijska akademija 6Policijska akademija 6Policijska akademija 6Policijska akademija 6Policijska akademija 6Policijska akademija 6
7.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Šesti del ene od najuspešnejših franšiz in najboljših komičnih serialov vseh časov morda ni na kvalitetnem nivoju prvih nekaj delov, kljub temu pa mu v dobri nameri uspe zabavati publiko.

Nevarna Trojica z imenom "Banda z Wilsonovih višav" po mestu seje nemir in val nasilja. V obupu župan pokliče šefa policije Hrusta in zahteva, da zbere najboljšo ekipo, s katero bi se lahko uprli nasilju. Nori policaji se tako še šestič zberejo, da bi se uprli nasilju, pri tem pa povzročijo takšen nered, kot že petkrat prej....

V šestem delu tega popularnega seriala je akcija končno dobila prostor, že znani obrazi pa so dobili priložnost za manifestacijo svojih detekcijskih sposobnosti. Stephen J. Curwick, scenarist "Policijske akademije 5", se je odločil, da bo v tem filmu fabulo zgradil na klasičen način tako, da nas spozna s kriminalno organizacijo že na začetku filma, večino zgodbe pa posveti prav načinu, na katerega ti nevsakdanji policisti odkrivajo storilce kaznivih dejanj.

V skladu s pričakovanji je delo naših junakov daleč od profesionalnega, zato so njihove preiskovalne metode glavni nosici humorja v filmu. V skladu z ostalimi elementi "krimiča" ima šesti del tudi glavnega negativca, ki ostane skrit do samega konca filma, ki ga zaznamuje atraktivna scena avtomobilskega pregona po mestnih ulicah.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala