Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Ob jutranji zori
Šestnjastletnik je prisiljen preživeti poletje pri dedku, ki živi kavbojsko življenje
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Ob jutranji zori

BY DAWN'S EARLY LIGHT

, 2000., ZDA, 100 min.
Ob jutranji zoriOb jutranji zoriOb jutranji zori
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Michael je izjemno razočaran nad poletnimi počitnicami, ko izve, da ga starši pošiljajo na dedkovo farmo. Michaelov dedek Ben Maxwell ni tisto, kar bi se od njega pričakovalo. Stari in izkušeni živinorejec ni imel nikoli dovolj časa za družino in po prvem večjem prepiru se odloči, da bo Michaela poslal nazaj v Los Angeles. A namesto, da bi šla z vlakom ali avtobusom, se dvojica odloči potovati s konjem.

Mike Lewis (C. Olivero) živi s staršema v Los Angelesu. Starša sta premožna in Mike je prepričan, da bo vse, kar potrebuje, dobil brez posebnega truda. Ko morata mati in oče za šest tednov odpotovati v Evropo, se odločita Mikea poslati k dedku (R. Crenna) v Colorado. Za Mikea je to kazen, ki jo le stežka sprejme, razočaran pa je tudi dedek, ko spozna, kakšnega vnuka ima. Dedek ugotovi, da si mora izmisliti nekaj, da bi Mikea prevzgojil in sprejme nenavadno odločitev: on in Mike bosta na konjih potovala vse od Colorada do Los Angelesa, potrebovala pa bosta ravno toliko časa, da se starši vrnejo iz Evrope.

Jacqueline Feather in David Seidler sta bila za scenarij nominirana za nagrado WGA, film pa je režiral izvrsten filmski in televizijski režiser Arthur Allan Seidelman (The Sisters, Grace and Glorie, I Love Liberty, A Place at the Table).





 



 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala