Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Hudičevka v Pradi
Mlada študentka postane pomočnica urednice mogočnega modnega časopisa...
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Hudičevka v Pradi

The Devil Wears Prada

, 2006., ZDA, 109 min.
Hudičevka v PradiHudičevka v PradiHudičevka v PradiHudičevka v PradiHudičevka v Pradi
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V očarljivem svetu newyorške mode, kjer je slaba dnevna pričeska lahko pogubna za kariero, je revija Runway sveti gral. Poveljuje ji lepo manikirana pest Mirande Priestly (Meryl Streep), najvplivnejše ženske v svetu mode.

V očarljivem svetu newyorške mode, kjer je številka 34 nova številka 36 in kjer je slaba dnevna pričeska lahko pogubna za kariero, je revija Runway sveti gral. Runway je tisto središče, kamor hočejo vsi, ki želijo uspeti v modni industriji.

Da je Runway postal modna biblija New Yorka, je Miranda podirala vse, kar ji je stalo na poti, med drugim tudi dolgo vrsto asistentov, ki ji niso bili povšeči. V tej službi ne more preživeti nihče, ki ima samospoštovanje, pa vendar bi za to priložnost ubijalo na milijone Newyorčank.

Delo Mirandine asistentke bi lahko na stežaj odprlo vrata diplomantki Andy Sachs (Anne Hathaway). Ker je prej piflarka kot strokovnjakinja za modo, močno izstopa v majhni vojski osebja Runway, ki jo sestavljajo super vitke modne dive, ki po manhattanskem štabu revije topotajo s svojimi visokimi petkami.

A ko Andy nastopi službo, se ji posveti, da sta za uspeh v industrij potrebna več kot le vnetost in odločnost. In najzahtevnejša preizkušnja stoji pred njo od nog do glave oblečena v Prado. Miranda lahko zavrti modni svet kot košarkaško žogo, a se hudičevo zabava, kadar najema asistentko, ki se nato na vso moč trudi, da bi obdržala službo. Andy je povsem napačna za to mesto. Vendar ima nekaj, česar drugi nimajo - noče odnehati...


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala