Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Herbie: S polnim gasom
Legendarni Herbie se vrne, tokrat še večji, hitrejši in še bolj nepredvidljiv
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena-

Herbie: S polnim gasom

HERBIE: FULLY LOADED

, 2005., ZDA, 101 min.
Herbie: S polnim gasomHerbie: S polnim gasomHerbie: S polnim gasomHerbie: S polnim gasom
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Leta 1969 je Walt Disneyjev klasični družinski film "Herbie The Love Bug" prvič predstavil svetu muhaste odlike in sposobnosti čudežnega avta s številko 53, majhnega belega VW hrošča s čustvi in lastno, zelo trmoglavo naravo. Če se ob tem spomnimo še njegovega drznega in neukrotljivega duha, moramo priznati, da gre za štirikolesno revolucijo neslutenih razsežnosti. Originalni film je doživel nekaj nadaljevanj in televizijsko serijo, leta 2005 pa tudi moderno inačico.

Vrača se eden najbolj priljubljenih in čarobnih, s konjskimi močmi opremljenih filmskih junakov vseh časov - ne le z namenom, da ga ponovno odkrijemo ali obujamo spomine nanj, marveč da ga znova in še bolj vzljubimo. Gre za družinsko in najstniško komedijo pod visokimi obrati z naslovom Herbie: S polnim gasom. Legendarni "Love Bug", ki je v šestdesetih letih prejšnjega stoletja postal ikona na štirih kolesih, se letos vrača v družbi ene najbolj priljubljenih mladih ameriških zvezdnic z malih in velikih ekranov; edini, ki je v svoji kratki in bleščeči karieri postala celo zvezda animiranih filmov. Lindsay Lohan se s hroščem Herbiejem odpelje z zaprašenih podeželskih poti in zakotnih cestnih dirk na najzahtevnejše dirkalne steze NASCAR-ja do zmage. Kultni VW hrošč pomaga mlademu dekletu, nadarjeni voznici dirkalnih avtomobilov, odkriti in sprejeti njeno usodo.

V pričujočem filmu z naslovom Herbie: S polnim gasom nastopajo poleg Njegovega hroščanstva še Maggie Peyton (Lindsay Lohan) kot najmlajša predstavnica tretje generacije v družini voznikov cestnih dirkalnikov legendarne zveze NASCAR. Dirkanje se je zapisalo v Meggiejine gene, po njenih žilah se pretaka bencin, njeno srce utripa v ritmu uigranih motornih valjev. Toda nikar si ne predstavljajte robate punce s črnimi nohti in vonjem po motornem olju; Maggie je zelo ljubko dekle, ki na očetovo željo (Michael Keaton) opusti avtomobilske dirke in uspešno konča šolanje...

Vse se začne, ko oče Ray starejši kupi hčeri darilo za uspešno opravljeno maturo. Maggie si na lokalnem avtomobilskem odpadu izbere hrošča, za katerega pa se izkaže, da še zdaleč ni kup starega železa. Pod pokrovom motorja se skriva junaško srce, nežna duša in čudežna moč; zlasti pa osebnost, kakršne na filmskih platnih še ni bilo. Maggie dobi avto, ki bo njeno življenje in usodo njene družine zapeljal v nove, še neodkrite ovinke najbolj drznih dirkalnih stez. S pomočjo Maggiejinega prijatelja in princa iz sanj postane na videz obnemogel hrošč močnejši, hitrejši in lepši kot kdajkoli.

Herbie: s polnim gasom je združil igralce različnih generacij od Lindsay Lohan, Justina Longa, Breckina Meyerja od mlajših, do Matta Dillona in Michaela Keatona, ki sta predstavnika zrele srednje generacije. Režirala je Angela Robinson ("D.E.B.S."), zgodba pa temelji na likih Gordona Buforda, po katerih so najnovejšo hroščasto dogodivščino napisali Thomas Lennon & Robert Ben Garant in Mark Perez, v scenarij pa so jo prelili Thomas Lennon & Robert Ben Garant, Alfred Gough & Miles Millar.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala