Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Lindsay Lohan se je znova znašla v težavah
Igralka, ki vedno zaide v težave, je bila zopet priprta, ker je v nočnem klubu pretepla žensko gostjo.
1. december 2012

Lindsay Lohan se je znova znašla v težavah

Igralka Lindsay Lohan je bila ponovno priprta, tokrat zato, ker se je v klubu Club Avenue v New Yorku fizično spravila na eno od gostij.

Domnevno je bil povod za pretep Max George iz fantovske zasedbe The Wanted, katerega je igralka celo noč zapeljevala. Tekom noči je Lohanova postajala vedno bolj vinjena in ko je videla, da je Max izgubil zanimanje zanjo in pričel pogovor z drugo žensko, se je fizično spravila nanjo. Kmalu so se v situacijo vpletli policisti in odpeljali problematično igralko.

Ženska, katero je Lohanova pretepla, je povedala, da ni potrebovala medicinske pomoči, a igralka bo zaradi tega dejanja po poročanju TMZ obtožena težjega napada. Lindsay sicer v  teh dneh pričakuje sojenje za enega od preteklih incidentov, in sicer za krajo ogrlice v juniju lanskega leta.

Po pisanju TMZ je igralčina svoboda ogrožena tudi zaradi lažnih izjav policiji po prometni nesreči na avtocesti ob pacifiški obali, ki se je zgodila junija letos. Igralka je namreč trdila, da v trenutku trčenja ni bila za volanom in da je avtomobil vozil njen pomočnik, slednji pa je kasneje njene izjave ovrgel.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala