Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Hitman - Agent 47
Ekranizacija istoimenske videoigre o hladnokrvnem profesionalnem morilcu...
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena7/10

Hitman - Agent 47

Hitman

, 2007., ZDA, 100 min.
Hitman - Agent 47Hitman - Agent 47Hitman - Agent 47Hitman - Agent 47Hitman - Agent 47Hitman - Agent 47Hitman - Agent 47Hitman - Agent 47Hitman - Agent 47Hitman - Agent 47Hitman - Agent 47
7.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Glavni junak filma, narejenega po priljubljeni računalniški igrici, je smrtonosni Agent 47, ki ga je iz zasnov najhujših zločincev ustvarila skrivnostna organizacija. Vzgojili so ga v smrtonosnega morilca, ki zna hladnokrvno odstraniti kriminalce, katerim zakon ne more priti do živega. Nekega dne zabrede v veliko mednarodno zaroto, zato mora na begu pred Interpolom in rusko vojsko sam odkriti in pokončati negativce, njegova največja sovražnika pa sta vse glasnejša vest in nepričakovana čustva do dekleta, ki mu prekriža pot.

Film je posnet po nagrajeni prodajni uspešnici, videoigri Hitman. Naslovni junak je genetsko spremenjeni elitni ubijalec, znan pod imenom Agent 47. Njegove značilnosti so smrtonosna eleganca, neomajna natančnost ter izjemen ponos, s katerim opravlja svoje delo. Vendar niti Agent 47 ni mogel predvideti "naključne enačbe " v svojem skrbno načrtovanem življenju: nepričakovanega prebujanja vesti in neznanih čustev, ki jih v njem poraja skrivnostna Rusinja.

Glede na to, da ponavadi filmi, posneti po igricah, doživljajo velike kritike pravih "gamerjev", so bile reakcije na to stvaritev več kot pozitivne. Čeprav je bil na začetku za nosilno vlogo napovedan Vin Diesel, je publika Timothyja Olyphanta več kot odlično sprejela. Studio Fox je zahteval od režiserja X. Gensa, da bi naredi film bolj primeren za mladino, vendar se je Xavier uprl in posnel delo, ki je zvesto izvirniku - videoigri.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala