Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Čast in slava
Portret večgeneracijske družine policajev na nasprotnih straneh korupcijskega škandala...
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena9/10

Čast in slava

Pride and Glory / Das Gesetz der Ehre

, 2008., ZDA, 130 min.
Čast in slavaČast in slavaČast in slavaČast in slavaČast in slava
9.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V filmu Čast in slava, realističnem in čustvenem portretu večgeneracijske družine policajev, ki se znajdejo na nasprotnih straneh nevarnega korupcijskega škandala, v glavnih vlogah nastopijo Edward Norton, Colin Farrell, Jon Voight in Noah Emmerich.

Štirje newyorški policaji so mrtvi, ubili so jih v zasedi, ki je v celotnem policijskem oddelku povzročila izredno stanje. Ker je morilec policajev še na prostosti in je v igri toliko pomembnih stvari, šef detektivov z Manhattna Francis Tierney (Jon Voight) prosi svojega sina, detektiva Raya Tierneya (Edward Norton), naj vodi preiskavo. Ray nerad prevzame primer, saj ve, da so bili ubiti policaji podrejeni njegovemu bratu Francisu Tierneyu Jr. (Noah Emmerich), njihov sodelavec pa je bil tudi njegov svak Jimmy Egan (Colin Farrell).

Navidez se sprva dozdeva, da se je tragično ponesrečil rutinski pregon preprodajalcev drog. Toda ko se Ray bolj poglobi v primer, ugotovi, da je nekdo moral opozoriti preprodajalce, da prihajajo policaji. Nekdo od znotraj. Še huje, dokazi začnejo kazati v  smer proti njegovemu lastnemu bratu in svaku. Medtem ko se kopičijo odprta vprašanja, primer pripelje člane družine v situacijo, ko morajo izbirati med svojo zvestobo drug drugemu in zvestobo oddelku.

 


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala