Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Krvavi hostel 2
Tri naivna dekleta postanejo igrače motenih bogatašev
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena9/10

Krvavi hostel 2

Hostel: Part II

, 2007., ZDA, 93 min.
Krvavi hostel 2Krvavi hostel 2Krvavi hostel 2Krvavi hostel 2Krvavi hostel 2
8.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
V prvem delu je scenarist in režiser Eli Roth prestrašil filmsko občinstvu s Krvavim hostlom, ki se je katapultiral na lestvico najbolj gledanih filmov. Letos nas Roth popelje tja, kjer se je vse začelo in še globlje v najtemačnejše kotičke človeškega uma.

V Krvavem hostlu 2 se tri mlade Američanke, namenjene v Rim, odločijo sprejeti povabilo prelestne Evropejke, naj se ji za konec tedna pridružijo v eksotičnih naravnih toplicah. Zagotavlja jim, da se bodo spočile in poglobile prijateljstvo. Bodo dekleta našla želeno oazo? Ali pa bodo postale žrtve avkcije, šahovske figure v fantazijah sprijenih priviligirancev iz vsega sveta, ki skrivaj uresničujejo najbolj nagnusne želje? S Krvavim hostlom si je Eli Roth še povečal ugled svojstvenega filmarja, ki si ga je prislužil s prvencem CABIN FEVER (2002).

V Krvavem hostlu 2 Roth vabi oboževalce, da se še enkrat podajo na srhljivo pot, kjer imajo zatajevane potrebe, ko jim enkrat spustimo na svobodo, srhljive posledice. S Krvavim hostlom iz leta 2006 je scenarist in režiser Eli Roth izmenično navduševal in strašil občinstvo po svetu z grozljivo in napeto zgodbo o slovaškem mladinskem hostlu, ki je bil dejansko sadistično igrišče za bogato klientelo iz vsega sveta. Pripoved, ob kateri je gledalce zvijalo v želodcu, v kateri so tri mlade ameriške popotnike, ki jih prodajo krvoločnežem, mučili in ubili iz čistega užitka, je postala mednarodna uspešnica. V prvem vikendu predvajanja je v ZDA prislužila 20 milijonov dolarjev in se povzpela na prvo mesto.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala