Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kimberly
Med štirimi prijatelji nastane nesoglasje, ko se zaljubijo v isto dekle
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena-

Kimberly

KIMBERLY

, 1999., ZDA, 106 min.
KimberlyKimberlyKimberlyKimberlyKimberly
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Romantična komedija Kimberly, ki je bila leta 2000 nagrajena na filmskem festivalu v Houstonu, je debitantski scenaristični in režiserski projekt producenta Frederica Golchana. Gre za zelo uspešno svobodno adaptacijo zgodbe slovitega francoskega književnika Guya de Maupassanta. Učinkovito filmsko glasbo je ustvaril cenjeni Basil Poledouris, pogost sodelavec slavnih režiserjev Johna Miliusa in Paula Verhoevena.

Dobrodušni Bob (S. Astin) in njegovi trije najboljši prijatelji, Walter (R. Mailhouse), Scott (J. Lewis) in MIchael (C. Rydell) so precej neodgovorni in lahkomiselni fantje, veslači lokalnega kluba v Bostonu, v glavnem nezadovoljni s svojimi življenji. Medtem, ko Bob še vedno verjame v veliko ljubezen, ki ga čaka v življenju, je srednješolski profesor Walter razočaran nad zakonom z Nancy (M. Ringwald), do katere ne čuti skoraj ničesar.

Scott je kot otrok iz bogate duržine lastnik marketinške agencije, ki ne opaža zapeljivih pogledov svoje tajnice Valerie (M. Ray Smith) in od katerega starši (J. de Baer in G. Swanson) pričakujejo poroko. Michael je navidez samozavesten, vendar v sebi precej negotov in svojo negotovost prikriva z blebetanjem.

Ob težavah v zasebnem življenju jih skrbijo tudi težave na športnem področju, kjer kot veslaški četverec nikakor ne uspejo doseči opaznega rezultata. Ko nekega dne na treningu na obali zagladajo privlačno Kimblerly (G. Anwar), se vsi štirje zaljubijo vanjo na prvi pogled - tu pa se njihove težave začnejo še poglabljati.

 


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala