Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jaz, ti in nadloga Dupree
Mladoporočeni par dobi nezaželenega gosta
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena6/10

Jaz, ti in nadloga Dupree

You Me and Dupree / You, Me and Dupree

, 2006., ZDA, 110 min.
Jaz, ti in nadloga DupreeJaz, ti in nadloga DupreeJaz, ti in nadloga DupreeJaz, ti in nadloga Dupree
6.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Molly in Carl sta mladoporočenca. Srečna uživata skupne trenutke, ko se lahko posvetita samo drug drugemu in jima ni treba skrbeti, da bi ju za zaprtimi vrati njunega skupnega doma kdo zmotil, ko se muckata. Molly in Carl sta mladoporočenca. Srečna uživata skupne trenutke, ko se lahko posvetita samo drug drugemu in jima ni treba skrbeti, da bi ju za zaprtimi vrati njunega skupnega doma kdo zmotil, ko se muckata. Ampak sreča ne traja dolgo. Nenadoma se v njunem domu znajde Carlov najboljši prijatelj, ki je ostal brez strehe nad glavo. In brez službe. In brez avta. In brez denarja. Svojemu najbo

Gost v hišo prinese nered in nemir, ki najprej gre močno na živce samo Molly. A ko se Carl začne pretirano posvečati službi, namesto, da bi se ukvarjal s svojo mlado ženo, se slika obrne. Dupree in Molly se spoprijateljita, Carla pa vse bolj razjeda ljubosumje. Še posebno, ker se Dupree, nikoli odrasli najstnik, ki pri trideset in nekaj letih še vedno išče smisel svojega življenja, priljubi vsem, celo Carlovemu sicer zahtevnemu in – bodimo odkriti – neznosnemu tastu.  

Vsak od nas pozna kakšnega takega Dupreeja. Človeka, ki mu je treba vake toliko časa posoditi denar, ki življenje jemlje pretirano zlahka, za katerega se nam zdi, da je neodgovoren, nezrel, zabaven za družbo, vendar nemogoč za skupno življenje, dobrega srca in poln toplih nasvetov, ampak živi v svojem svetu, v katerem ne veljajo ustaljena in vsem ostalim dobro znana pravila. Je prijatelj iz otroštva, ob katerem se ti na trenutek zdi, da tudi tebi ni treba odrasti. Pa vendar... dolžnosti kličejo, samo Dupree jih noče slišati. In če se tak človek znajde v popolnem malem svetu zaljubljencev kot peto kolo in se iz njega nikakor noče umakniti, ko je še čas, se življenje v troje neizogibno spremeni v komično polomijo.


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala