Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Annieino mesto
Vdova se poda na pot v Kalifornijo, da bi izpolnila poslednji željo svojega pokojnega moža
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena-

Annieino mesto

Annie's Point

, 2005., ZDA, 88 min.
Annieino mestoAnnieino mestoAnnieino mestoAnnieino mesto
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Annie Eason je nedavno postala vdova in živi sama. S svojo vnukinjo, ki sanja o glasbeni karieri, se poda na pot v Ameriko z namenom, da pepel svojega moža zatrese v Kaliforniji na mestu, ki ga je poimenoval po njej.

Annie Eason (B. White) je vitalna in živahna starejša gospa, ki je imela lepo življenje, saj ga je preživela z možem, ki ga je ljubila. Odkar je umrl, se večinoma ukvarja s slikanjem. Njen sin Richard (R. Thomas) je od očeta podedoval podjetje in začetek samostojnega podjetništva je zanj prelomen, saj stare stranke najprej nimajo zaupanja v mladega šefa. Anniena vnukinja Ella (A. Davidson) se je odločila pustiti študij in se ukvarjati s tistim, kar jo resnično veseli: pisanjem pesmi in petjem. Annie in Ella se tako podata na pot do mesta, ki se imenuje Annie's Point in kjer sta z možem nameravala zgraditi hišo iz sanj, da bi uresničila obljubo, ki mu jo je dala ob smrti - da bo točno ob petdeseti obletnici njegov pepel raztresla na Annie's Point. Do obletnice je le še devet dni in Annie ob rednem zdravniškem pregledu ugotovi, da bo kmalu potrebovala bypass. Trdoglava Annie pa je odločena odpotovati z Elle in ji šele na poti pove za svoje zdravstveno stanje...

Gre za enega tistih filmov, pri katerih se ne moremo odlepiti od TV ekrana, čeprav so dogodki precej predvidljivi. Odnosi med liki se razvijajo lahkostno, zanimivo in z veliko mero šarma, kar odlikuje pričujoči film.


 


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala