Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Sinovi anarhije
Člani zloglasnega motociklističnega kluba so pripravljeni storiti vse za moč in denar
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena-

Sinovi anarhije

Sons of Anarchy

, 2008., ZDA, 0 min.
Sinovi anarhijeSinovi anarhijeSinovi anarhijeSinovi anarhijeSinovi anarhije
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Sinovi anarhije je adrenalinska drama z elementi črne komedije, ki nam prikazuje prizadevanja članov in odpadnikov zloglasnega motociklističnega kluba, da zaščitijo njegov obstoj in obenem poskušajo preprečiti kakršne koli večje posege v njihovem enostavnem in izoliranem mestecu Charmingu v Kaliforniji, ker želijo, da ostane prav takšen, zvest imenu (Charming = šarmanten). Motociklistični klub mora trpeti grožnje razpečevalcev z mamili, razne korporativne vlagatelje in preveč revne policijske uslužbence. To je serija o pokvarjenosti sle po denarju, moči in krvi.

Charlie Hunnam igra Jacksona 'Jaxa' Tellerja, človeka katerega ljubezen do njegove bratovščine je na resni preizkušnji zaradi vse večjega oddaljevanja od pravil kluba. Katey Sagal igra Gemmo Teller Morrow, Jaxovo dominantno mati, ki živi z Jaxovim očimom in predsednikom motociklističnega kluba, Clarencem 'Clayom' Morrowom, ki ga igra Ron Pearlman. Trikotnik mame, sina in očima bo izvrgel mračne skrivnosti družinske preteklosti in pokazal, kaj vse so pripravljeni narediti, da bi prikrili svoje grehe.

Maggie Stiff igra Taro Knowles, Jaxovo ljubezen iz srednje šole, ki se je vrnila v Charming, kjer dela kot pediatrinja. Spre se z Gemmo, ko ugotovimo, da ima Tara ima skrit in mračen motiv zaradi katerega hoče pridobiti Jaxovo naklonjenost ...


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala