Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Larina izbira
Napeta mediteranska ljubezenska zgodba o dveh mladih, ki izhajata iz socialno različnih družin...
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena9/10

Larina izbira

Larin izbor

, 2011., Hrvaška, 0 min.
Larina izbiraLarina izbiraLarina izbiraLarina izbiraLarina izbiraLarina izbiraLarina izbiraLarina izbiraLarina izbira
9.1
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Serija Larina izbira spremlja ljubezensko zgodbo med sinom iz bogate družine (Ivan Herceg) in revnim dekletom Laro (Doris Pinčić), ki mora premagati številne prepreke.

Jaša je mlad fant iz ugledne splitske družine in izobražen mladenič, ki ne ve točno, kaj bi rad počel v življenju, družina pa od njega vselej pričakuje le najboljše. Po končanem šolanju v tujini se vrne v rodni Split, kjer mu njegova bogata družina priredi veliko zabavo. Tam spozna Laro, preprosto lepotico, ki končuje študij klavirja v Splitu, in slednja takoj pritegne njegovo pozornost. Dvojica si je takoj všeč in skupaj preživita noč, polno strasti.

Zaradi pritiska družine se Jaša sčasoma odloči, da bo zapustil družinsko podjetje in zaživel po svoje. Po skrivni poroki Laro odpelje v družinsko hišo kot svojo ženo. Kmalu zatem zaljubljenca razdvoji morje, saj mora Jaša na daljšo pot. Lara čaka v upanju, da se bo njena ljubezen kmalu vrnila nazaj k njej, vendar ima njena tašča drugačne načrte.

Mladenka se znajde v svetu dalmatinske aristokracije, kjer je popolnoma izgubljena. Oba glavna junaka serije Larina izbira prideta do razpotja: Jaša je razdvojen med družinsko tradicijo in ljubeznijo do preprostega dekleta, Lara pa se mora odločiti med dvema moškima, med kariero in družino...


 


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala