Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Brezno ljubezni
Ljubezenska zgodba, ki se odvija v tradicionalni vasici Yucatán
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena10/10

Brezno ljubezni

Abismo De Pasion

, 2012., Mehika, 0 min.
Brezno ljubezniBrezno ljubezniBrezno ljubezniBrezno ljubezniBrezno ljubezni
10.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Razburljive zgodbe štirih mladeničev, katerih usoda in sreča sta ogroženi zaradi jeze, maščevalnosti, ambicije in izdaje, ki se vrtijo v svetu odraslih - vse to v telenoveli Brezno ljubezni...

Brezno ljubezni je ljubezenska zgodba, ki se odvija v tradicionalni in slikoviti vasici Yucatán, ki je posvečena obdelovanju havanskega popra; to je vroč, ognjevit kraj, prav tako pa so strastni njegovi prebivalci.

Augusto Castañón in Estefanía Bouvier de Castañón imata hčerko Eliso. Z njimi živi Carmina, Estefanijina sestra, ki namerava pobegniti iz vasi z Rosendom Arango. Alfonsina, njegova žena, izve za njun namen in o tem opozori Augusta, po drugi strani pa želi Estefanía preprečiti, da bi Rosendo zapustil svojo družino.

Njuna življenja konča tragična avtomobilska nesreča. Carmina to izkoristi sebi v prid in prepriča Augusta, da ga je žena varala z Rosendom ter da je prav ona hotela pobegniti z njim.

Augusto se zaradi jeze in obupa poroči s Carmino, čeprav je ne ljubi. Alfonsina se odloči svojega sina Damiana poslati na študij v mesto, zato da bi ga ločila od Elise, s katero sta najboljša prijatelja. Čez nekaj let se Damián vrne v vas, a sedaj je že odrasel moški in zaročen z Florencio Landuchi, katero je spoznal med študijem v Italiji...


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala