Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Domače kraljestvo
Komedija, ki kraljuje!
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena9/10

Domače kraljestvo

King of Queens

, 1998., ZDA, 22 min.
Domače kraljestvoDomače kraljestvoDomače kraljestvoDomače kraljestvoDomače kraljestvoDomače kraljestvoDomače kraljestvoDomače kraljestvo
8.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Doug, dostavljalec, in Carrie, tajnica v pravnem podjetju, živita s Carriejinim čudnim očetom Arthurjem in poskušata vse kar znata in vesta, da bi njun zakon bil čimbolj normalen, in da bi preživela tako skupne drobne probleme, kot tiste večje - Carriejinega očeta.

Doug Heffernan (Kevin James) je simpatični dostavljalec, ki živi in dela v newyorški četrti Queens. Poleg paketov Doug prinaša tudi razno razne duhovite odločitve in sklepe o zakonu, življenju, prijateljih….. Doug je znan po tem, da misli, da je kralj v svoji hiši, svojemu malemu dvonadstropnemu dvorcu iz opeke, postavljenem v srcu Queensa.

Njegovo svetišče je garaža v kateri je tudi najdragocenejši predmet – 70 inčni televizor, darilo prikupne žene Carrie (Leah Remini). Zidovi "dvorca" se počasi začnejo rušiti, ko se v topli dom Heffernanovih priseli Carriejin oče, dvakratni vdovec Arthur (Jerry Stiller, oče Bena Stillerja). Arthur je zelo ekscentričen starec z neobičajnimi navadami. Živi v kleti in vsak dan pride iz nje samo zato, da bi podal novo pritožbo ali pa obvestil družino o svojih telesnih funkcijah. Doug in Carrie upata, da jima bo ljubezen pomagala, da prebrodita vse preizkušnje in poskušata najti v hiši čas in prostor za svojih pet minut intime. Upata, da bo šlo na bolje, ko bo Arthur dobil službo v lokalni pizzeriji. No, veselje je kratkotrajno, ker Arthur ostane brez službe že po dveh dneh in tako postane stalni član družine.

Kevin James je začel kariero komika v standup komediji. Po zaklučku študija na Cortland (N.Y.) State University je z bratom prirejal predstave v klubih in spoznal, da je to posel v katerem bi želel ostati. Po nastopu v popularnem "The Tonight Show with Jay Leno", je dobil priožnost, da zaigra v večkrat nagrajeni seriji ''Everybody Loves Raymond".

Za Leah, rojeno newyorčanko, je to prva resnejša vloga. Prej je igrala v seriji "Fired Up", za katero je morala shujšati 20 kilogramov, videli pa smo jo lahko tudi v serijah "Living Dolls", "NYPD Blue" in "Friends". Manjše vloge je odigrala v filmih "Not Your Ordinary Girl" in "A Royal Affair". Poročena je z igralcem Angelom Paganom, s katerim pričakuje prvega otroka. Kevin James jo opisuje kot žensko z "jezikom gradbenega delavca v telesu manekenke".


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala