Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Kaliforniciranje
Propadli romanopisec skuša izboljšati odnos z nekdanjim dekletom in hčerama
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena-

Kaliforniciranje

Californication

, 2007., ZDA, 28 min.
KaliforniciranjeKaliforniciranjeKaliforniciranjeKaliforniciranjeKaliforniciranjeKaliforniciranje
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Kaliforniciranje je serija o človeku, ki je v življenju storil veliko napak, vendar ima veliko srce in je pripravljen storiti vse, da te napake popravi. Serija je dobitnica prestižne britanske nagrade BAFTA v kategoriji za najboljšo televizijsko serijo.

David Duchovny se vrača na televizijske ekrane v novi humoristični seriji Kaliforniciranje kot glavni lik, romanopisec Hank Moody. Hank pomaga pri vzgoji svoje 13-letne hčerke, žaluje za bivšim dekletom in poskuša povzdigniti svojo pisateljsko kariero. Medtem ko drži vse niti v svojih rokah, pa znotraj sebe trpi, vendar ga očitno to niti malo ne moti.

Scenarij za najstarejši hollywoodski kliše se piše kar sam od sebe. Izčrpan, altruistični Newyorčan odkriva Hemingwaya v sebi in na veselje kritikov in publike piše Veliki ameriški roman. Hollywood ga vabi, zato se z družino preseli daleč stran v upanju na oskarja. Čez nekam mesecev, ko njegov proslavljeni roman predelajo v slabo romantično komedijo, njegova pisateljska inspiracija postane manjša od moškosti po kopanju v hladnem Pacifiku. Dekle ga zapusti zaradi nekega bogataša, ki ji obljublja stabilnost na Beverly Hillsu, 12-letna hči pa se začne počasi zavedati svoje seksualnosti. Kaj bo storil Hank?

Hank Moody ni slab človek, vendar enostavno ni sposoben izustiti laži, pa če se razpoči. Odvisen je od resnice, ki predstavlja njegovo največjo vrlino. A vsak Adam ima svoje jabolko. Njegovo brezbrižno spolno življenje pogosto zmotijo spomini na dobre stare čase z bivšim dekletom Karen in njuno hčerko Becco. Vse ženske in vina sveta ne morejo ublažiti trpljenja za družino, ki jo je izgubil. Medtem ko skuša rešiti kariero in ponovno najti pot do Kareninega srca, se pa vseeno lahko malo zabava, kajne?


 


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala