Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Raztresena Ally
Serija na humoren način prikazuje kaotično življenje uspešne mlade odvetnice
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena6/10

Raztresena Ally

ALLY MCBEAL

, 1997., ZDA, 0 min.
Raztresena AllyRaztresena AllyRaztresena AllyRaztresena AllyRaztresena AllyRaztresena AllyRaztresena AllyRaztresena AllyRaztresena Ally
6.2
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Ta priljubljena serija, ki združuje komedijo in dramo, je bila nominirana za 13 nagrad emmy, osvojila je tri zlate globuse in številne druge nagrade.

Malce "premaknjena" serija o nepopravljivo idealistični, zelo uspešni, a vseeno globoko nesigurni odvetnici in njenem kaotičnem življenju v bostonski pravni firmi. Diplomiranka Harvarda Ally McBeal (Calista Flockhart) uteho in varnost išče v sodniški dvorani, izven službe pa doživlja vzpone in padce kot običajna mlada samska ženska, ki išče osebno srečo.

Allyine težave, tesnobe in strahovi se manifestirajo v obliki dnevnega sanjarjenja, ki ga gledalci vidimo kot kratke flashbacke. Njene nesigurnosti izhajajo predvsem iz naključnega ponovnega srečanja z njeno daljno izgubljeno ljubeznijo Billyjem Alanom Thomasom (Gil Bellows), s katerim morata delati v isti odvetniški firmi.

Eno najboljših televizijskih igralskih zasedb sestavljajo: Georgia (Courtney Thorne Smith), Billyjeva lepa in inteligenta žena; Elaine Vassal (Jane Krakowski, nominirana za Golden Globe), Allyina pomočnica; John «The Biscuit» Cage (Peter MacNicol), odtrgani, vendar brilijantni pravni strateg; Renee Radick (Lisa Nicole Carson), Allyina cimra in prijateljica; Nelle Porter (Portia de Rossi), novinka v podjetju in Cageova simpatija ter Ling Woo (Lucy Liu), lepotica, ki je s svojim prihodom sprožila pravi kaos v podjetju.




 

 


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala