Moj TV - TV Program za 200+ kanala
ŠKL
Tedenska športna oddaja za mlade
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

ŠKL

ŠKL

, 0., , 0 min.
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
ŠKL je največje športno mladinsko gibanje v Sloveniji, ki je stekel v šolskem letu 1995/96. Osnovni namen projekta in tekmovanj ŠKL je vključiti v redno treniranje in nastopanje čim več mladih.

ŠKL je največje športno mladinsko gibanje v Sloveniji, ki je lani slavil magičnih 15 let delovanja. Letos pa je še modrejši in dostopnejši širši populaciji mladih. Stara dobra pravila in novi ljudje so začeli ustvarjati novo vsebinsko podobo priljubljene mladinske oddaje, v kateri nas vsako nedeljo seznanjajo z različnimi šolskimi reprezentancami, navijaškimi ekipami, dnevnikom znane osebnosti, predstavljajo najboljše mlade športnike, raziskujejo univerzitetne smeri in poklice, spoznavajo Slovenijo, uresničujejo vaše želje, delajo različne reportaže in predstavljajo še vrsto drugih zanimivosti.

Projekt ŠKL je stekel v šolskem letu 1995/96. Tedaj ga je sestavljalo tekmovanje v košarki, tekmovanje plesnih in navijaških skupin ter tekmovanje medijskih krožkov. Danes projekt sestavlja več tekmovanj v kolektivnih športih: košarkarsko (14 sezon), odbojkarsko (štiri sezone), nogometno (trisezone) ter najmlajše tekmovanje namenjeno mlajšim osnovnošolcem Meddvema ognjema, ki je steklo v šolskem letu 2007/08. Poleg tega so sestavni del projekta tekmovanja plesnih, navijaških in akrobatskih navijaških skupin,tekmovanja medijskih krožkov (novinarski, fotografski, video, računalniški,likovni) ter razvedrilna izbora za miss in mistra simpatičnosti. Osnovni namen projekta in tekmovanj ŠKL je vključiti v redno treniranje in nastopanje čim več mladih. Hkrati želijo ustvariti na šolah športno-kulturno družabni dogodek, kjer mladi tekmujejo, se družijo, zabavajo in uživajo.


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala