Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zlatko Zakladko
Oddaja, v kateri voditelj in strokovnjak Zlatko Zajec s skupino otrok obiskuje slovenske kraje.
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena7/10

Zlatko Zakladko

Zlatko Zakladko

, 0., , 0 min.
6.7
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Zlatko Zakladko je serija oddaj, v kateri voditelj in strokovnjak Zlatko Zajec s skupino otrok obiskuje slovenske kraje. Otroci v tej poučno – reportažni oddaji spoznavajo naša zelišča, rastline, plodove in glive, način nabiranja, uporabo in shranjevanje ter tudi vlogo sadov narave v slovenski tradiciji. Zlatko otroke uči tudi spoštovati okolje in jim pomaga spoznavati značilnosti rastlinskih biotopov.
Zlatko Zakladko je serija oddaj, v kateri voditelj in strokovnjak Zlatko Zajec s skupino otrok obiskuje slovenske kraje. Otroci v tej poučno – reportažni oddaji spoznavajo naša zelišča, rastline, plodove in glive, način nabiranja, uporabo in shranjevanje ter tudi vlogo sadov narave v slovenski tradiciji. Zlatko otroke uči tudi spoštovati okolje in jim pomaga spoznavati značilnosti rastlinskih biotopov.

ZLATKO ZAKLADKO je otroška in mladinska oddaja, v kateri spoznavamo rastline, ki jih najdemo v naravi. V več letih smo prepotovali velik del Slovenije, vse od morja pa tja do Goričkega. Videli smo veliko neznanih kotičkov, spoznali zanimivosti krajev, izvedeli ogromno vraž in čarovnij, povezanih z rastlinami in letnimi časi, ko jih nabiramo. Predvsem pa smo si skuhali veliko osvežilnih, zdravilnih,odžejalnih in še kakšnih čajev, jedli juhe, omlete, priloge, torte, sladice in še kakšno dobroto, pripravljeno iz rastlin, ki smo jih našli na svojih potepanjih. Kot do sedaj vas bomo popeljali po kotičkih Slovenije, ki jih še ne poznate, ali pa vam o njih povedali kaj, česar še ne veste. Razkrili vam bomo,kako si kar spotoma naberete čaj ali pripravite malico in še marsikaj drugega. Raziskujte z nami!


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala