Moj TV - TV Program za 200+ kanala
SVET: Povečava
Poglobljen, analitičen pregled tedna
  • Naša ocena-
  • Vaša ocena-

SVET: Povečava

SVET: Povečava

, 2011., , 0 min.
SVET: PovečavaSVET: PovečavaSVET: PovečavaSVET: Povečava
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Polurna oddaja je na sporedu vsako soboto in v osrednjem delu v središče postavlja aktualno temo tedna.

V studiu na izbrano temo soočijo dva gosta, zagovornika in nasprotnika mnenj, temo pa ob pogovoru s terena novinarji osvetlijo še z drugih zornih kotov. Pogovoru v studiu sledi še pregled aktualnih dogodkov tedna.

Gosta sooči novinar, ki je temo v oddaji SVET odkril oziroma spremljal, od sogovornikov pa zahteva konkretne, jasne, nedvoumne odgovore.

"Politika, gospodarstvo, sodstvo, policija, vojska, banke, lekarne, sociala, šolstvo ... Pogovor v soočenju bo o aktualni temi, ki vpliva na naša življenja, nima pojasnjenega epiloga, pa je v javnem dobrem prav, da ga, tudi s pomočjo oddaje, dobi. Za voditelje smo namenoma izbrali novinarje. Oni so tisti, ki zgodbe odkrijejo, in slovensko javnost smo jih na veliko kot prvi opozorili prav v SVETU. Teme skozi spremljanje izjemno dobro poznajo – njena ozadja, akterje, vpetost v širši kontekst. Po uvodnem prispevku o obravnavani temi sem tako prepričan, da bo o njej v oddaji sledila dobro argumentirana, dinamična, vsebinsko kakovostna debata. Vprašanja ukrepanja, zakonitosti, konflikte interesov pa bomo javnosti ob njem prikazali tudi s terena skozi oči strokovnjakov, pristojnih inštitucij," je pred začetkom oddaje povedal urednik oddaje Gregor Trebušak.


Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala