Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zelo osebno
Mlada ženska, ki želi zgraditi novinarsko kariero, se zaljubi v svojega starejšega šefa
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena7/10

Zelo osebno

Up Close & Personal

, 1996., ZDA, 124 min.
Zelo osebnoZelo osebnoZelo osebnoZelo osebno
7.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Scenarij za film sloni na biografiji TV novinarke Jessice Savitch, ki jo je pod naslovom "Golden Girl" napisala Alanna Nash. Originalna biografija je tragična, zato so se, potem ko so na njej delali več kot osem let, scenaristi odločili, da potrebujejo nekaj bolj veselega in kot posledica tega je nastal scenarij, ki imalo zelo malo podobnosti z originalno zgodbo. Film je bil pri publiki sprejet precej dobro, prvenstveno po zaslugi odličnih igralcev Roberta Redforda in Michelle Pfeiffer. Režiser filma je Jon Avnet, drugače znan po filmih "Ocvrti zeleni paradižniki" (1991) in Rdeči kot (1997).

Ambiciozna Sally Atwater (M. Pfeiffer) je odločna v nameri, da postane televizijska novinarka, svoj posnetek pošlje vsem TV postajam, odgovor pa dobi samo od producenta Warrena Justicea (R. Redford) z WMIA Miami. Ta jo zaposli kot svojo tajnico, po njenem neslavnem poskusu predstavitve vremenske napovedi pa se ji odloči dati priložnost, da se preizkusi kot prava novinarka. Warren ji pomaga s svojimi iskužnjami in jo uči o vsem, kar ve o novinarskem poslu.

Sally, ki medtem spremeni ime v Tally, postaja vse boljša in dobi ponudbo za delo na bolj gledani postaji v Philadelpihi. Sprejme ponudbo in odide ravno tedaj, ko postane jasno, da se je med njo in Warrenom rodila ljubezen ...


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala