Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Robert Redford v nadaljevanju Stotnika Amerika
Filmu se pridružujejo tudi Anthony Mackie, Frank Grillo ter Emily VanCamp, ki bo zaigrala glavno žensko vlogo.
25. marec 2013

Robert Redford v nadaljevanju Stotnika Amerika

V tem trenutku potekajo še zadnji dogovori glede vloge Roberta Redforda kot enega od pripadnikov S.H.I.E.L.D-a  v filmu Captain America: The Winter Soldier.

Oskarjevec je v zadnjih letih odklanjal večje vloge ter se posvečal snemanju manjših filmov in tistih, ki jih je režiral sam. Zadnjič se je Redford v večjem hollywoodskem filmu pojavil v letu 2001, in sicer v filmu režiserja Tonyja Scotta z naslovom Spy Game.

Glede na to, da je producent Kevin Feige novega Stotnika Ameriko opisal kot politični triler, bi se Redford nedvomno dobro vklopil v S.H.I.E.L.D ekipo.



Marvel sicer rad vidi, da se isti igralci pojavljajo v istih vlogah v več različnih filmih in morda lahko to pričakujemo tudi od Redforda. A na drugi strani bi bilo nekoliko nenavadno, da bi se začetnik neodvisnih filmov v Hollywoodu kar naenkrat pričel pojavljati v največjih filmskih uspešnicah tega časa, tako da je lahko Marvel vsekakor zadovoljen tudi z enim samim filmom.

Spomnimo, režije drugega dela filma sta se lotila brata Anthony in Joe Russo, Chris Evans pa bo ponovno upodobil glavno vlogo.

Dogajanje se bo zopet vrtelo okrog Stevea Rogersa, ki se še naprej sooča z izzivi svoje vloge Stotnika Amerike, tokrat v modernem svetu. Njegovem najboljšemu prijatelju Jamesu Buckyju Barnesu so Rusi oprali možgane in ga spremenili v morilca, znanega kot Winter Soldier.



Premiera filma Captain America: The Winter Soldier se v kinematografih pričakuje 4. aprila 2014.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala