Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Znane podrobnosti filma Captain America: The Winter Soldier
Marvel Studios in Disney sta razkrila celoten sinopsis nadaljevanja filma o Stotniku Ameriki.
13. avgust 2013

Znane podrobnosti filma Captain America: The Winter Soldier

Iz podjetij Marvel Studios in Disney so nedavno pricurljale podrobnosti o novem filmu o prvem maščevalcu Stotniku Ameriki, ki bo nosil naslov Captain America: The Winter Soldier.

Opis dogajanja v filmu prinaša podrobnosti o sodelovanju med Stotnikom Ameriko (Chris Evans), Črno vdovo (Scarlett Johannson) in Falconom (Anthony Mackie). »Po kataklizmičnih dogodkih z Maščevalci v New Yorku nam bo Marvelov film Captain America: The Winter Soldier prikazal Stevea Rogersa (Stotnika Ameriko), ki preživlja mirno življenje v Washingtonu in se skuša prilagoditi modernemu načinu življenja,« je zapisano v Marvelovi objavi.



Ko so njegovi kolegi iz organizacije S.H.I.E.L.D. napadeni, se Steve znajde v nevarni situaciji, ki lahko ogrozi celoten svet. Moči združi s Črno vdovo, s katero skušata skupaj razkriti zaroto, pri tem pa so jima profesionalni morilci ves čas za petami. Ko razkrijeta zlobni načrt v vsej njegovi veličini, junaka za pomoč prosita še enega zaveznika - Falcona. Trojica se mora poleg tega soočiti z nepričakovanim nasprotnikom, znanim pod imenom Winter Soldier.

Režiserja filma sta Anthony in Joe Russo, poleg Evansa, Mackieja in Johanssonove pa bodo v filmu zaigrali tudi Sebastian Stan, Cobie Smulders, Frank Grillo, Emily VanCamp, Hayley Atwell, Robert Redford in Samuel L. Jackson.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala