Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Igralec Chris Evans bo vzel odmor od igre
Potem ko zaključi s snemanjem vseh filmov, se bo slavni Stotnik Amerika za nekaj časa umaknil.
4. marec 2014

Igralec Chris Evans bo vzel odmor od igre

V intervjuju za britanski časopis Glamour je Chris Evans spregovoril o vlogi, zaradi katere je zaslovel – Stotniku Ameriki. Priljubljenega superjunaka, v katerega se prelevi Steve Rogers, bomo lahko gledali v letošnjem filmu Captain America: The Winter Soldier ter naslednje leto v nadaljevanu Maščevalcev (Avengers: Age of Ultron).

Kljub temu, da v omenjeni vlogi uživa, izgleda, da je Evans pripravljen zamenjati pozicijo in se premakniti za kamero. Nedavno je namreč režiral svoj prvi film 1:30 Train o ženski, ki jo oropajo v New Yorku.

»Mislim, da si bom vzel premor od igranja, ko mi poteče pogodba z Marvelom,« je povedal igralec. »Ko igraš, si le majhen del velike slike. Kot da pomagaš kupiti darilo, a ne veš, za kaj pravzaprav gre. Moraš stopiti korak nazaj in pogledati film. Včasih je dobro, včasih tragično. V procesu režiranja pa si vključen v sleherno odločitev.«

Evans je odkrito spregovoril tudi o svoji borbi glede vloge Stotnika Amerike. Ni bil namreč prepričan, ali je dovolj dober za takšno vlogo, in jo je na začetku celo nekajkrat zavrnil, na koncu pa je le popustil. In izplačalo se je!

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala