Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Joss Whedon: Brez Roberta Downeya ne bo Maščevalcev
Bo nadaljevanje Maščevalcev nastalo brez Jossa Whedona in Roberta Downeya Jr.?
7. junij 2013

Joss Whedon: Brez Roberta Downeya ne bo Maščevalcev

V zadnjem času se je veliko pisalo o pogajanjih glede pogodbe med Robertom Downeyem Jr. in studiem Disney/Marvel. Slišati je bilo namreč namigovanja, da bo igralec vlogo Iron Mana pustil za sabo, spet drugi so trdili, da se bo zagotovo pojavil v nadaljevanju Maščevalcev, ne pa tudi v samostojnih filmih o Iron Manu.

Joss Whedon, režiser Maščevalcev, je sedaj dal Disneyu še dodaten razlog, da pospešijo pogajanja z Downeyem. Izjavil je namreč, da nikakor nima namena ustvariti Maščevalcev 2, če v filmu ne bo tega igralca. Ko so ga vprašali, koliko je Iron Man pomemben za nadaljevanje Maščevalcev, je dejal: »On je v vlogi Iron Mana to, kar je bil Sean Connery kot James Bond. Nimam namena posneti Maščevalcev 2 brez njega.«



»Tu ne gre za moje, Marvelove ali njegove interese,«
je povedal Whedon in nadaljeval: »Menim, da bo vse v redu, čeprav se dobro zavedam, da je to Hollywood, kjer je vse mogoče, zato moraš biti pripravljen na nepričakovano. V resnici mi je v veselje sodelovati z Robertom in vsi se zavedamo, da je Iron Mana upodobil bolje kot kdorkoli drug.

V kolikor bo šlo vse po načrtih, lahko Maščevalce 2 v kinematografih pričakujemo v letu 2015.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala