Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Carlitov način: Vzpon
Trije zaporniški prijatelji poskušajo uspeti v nevarnem svetu droge in kriminala
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena7/10

Carlitov način: Vzpon

CARLITO'S WAY: RISE TO POWER

, 2005., ZDA, 100 min.
Carlitov način: VzponCarlitov način: VzponCarlitov način: VzponCarlitov način: VzponCarlitov način: Vzpon
7.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
"Carlitov način: Vzpon do moči" je nehvaležno primerjati s "Carlitovim načinom" iz leta 1993 Braina De Palme, ker je prvi enostavno eden od najboljših kriminalisitčnih filmov vseh časov. Kljub temu se "Carlitov način: Vzpon" lahko še kako pohvali. Še enkrat bomo na zelo prepričljiv način videli, kako izgleda in deluje svet kriminale, v katerem ni prostora za slabiče ali skesance.

Carlito Brigante (Jay Hernandez), Earl (Mario Van Peebles) in Rocco (Michael Kelly) postanejo najboljši prijatelji med svojim bivanjem v zaporu. Potem, ko jih izpustijo na svobodo, se Rocco spusti v trgovino z drogo z italijansko mafijsko družino, ki jo vodi Artie Bottolota Sr. (Burt Young), Carlito pa v pogovore z Leroyjem "Hollywoodom Nickyjem" Barnesom (Sean Combs) glede teritorija, na katerem bo razpečeval drogo. Kmalu trije prijatelji postanejo zelo močni. Ko se Earl odloči preseliti na Barbados s svojim dekletom in pustiti preprodajo heroina, se njegov mlajši brat spopade z mafijsko družino, zato morata Carlito in Rocco rešiti tevažo, da bi rešila življenja.

V vlogah nezdružljivih prijateljev so opazni Jay Hernandezm, Mario Van Peebles in MIchael Kelly, medtem, ko je pravo presenečenje filma znani hip hoper P. Diddy v vlogi Hollywood Nickyja.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala