Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Serenity: Bitka za prihodnost
V prihodnosti v svetu totalitarizma skupina upornikov ščiti dekle z nadnaravnimi močmi...
  • Naša ocena8/10
  • Vaša ocena8/10

Serenity: Bitka za prihodnost

SERENITY

, 2005., ZDA, 119 min.
Serenity: Bitka za prihodnostSerenity: Bitka za prihodnostSerenity: Bitka za prihodnostSerenity: Bitka za prihodnostSerenity: Bitka za prihodnostSerenity: Bitka za prihodnostSerenity: Bitka za prihodnost
7.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
“Serenity” predstavlja epilog kultne serije “Firefly”, ki je brez kakršnegakoli dvoma ena od najboljših znanstveno-fantastičnih serij vseh časov, "Serenty" pa lahko označimo kot remek-delo žanra, ki ne pripada samo ljubiteljem, ampak vsem, ki imajo radi dober film.

V 26. stoletju vojna organizacija Alliance kolonizira galaksijo. Uporniki, znani kot Independes, so upirajo totalitarni vojni vladavini. Po brutalni državljanski vojni so uporniki poraženi, preživeli pa se podajo v beg širom galaksije, da jih ne bi dosegla enaka kazen kot njihove soborce. Po vesolju pa blodi še druga skupina odpadnikov z nazivom Reaverji, ki so znani po svoji okrutnosti - sovražnike ubijajo v strašnih mukah.

Kapetan Malcom "Mal " Reynolds (Nahan Fillion), ki se je v državljanski vojni boril na strani Independensa, je vodja tovorne ladje "Serenty". Njegovo posadko sestavljajo prva častnica, ki se je borila z njim na stran upornikov, Zoe (Gina Torres), njen mož Wash (Alan Tudyk), mehaničarka Kaylee (Lewel Staite), plačanec Jayne (Adam Baldwin), Inara (Morena Baccarin) ter duhovnik Book (Ron Glass). Mal s svojo ekipo potuje po galaksiji v iskanju donosnih poslov, pogosto ilegalnih, kot je tihotapljanje in preprodaja raznega dragocenega tovora tistemu, ki največ ponuja. 

Stvari se dodatno zapletejo, ko na ladjo prispeta Simon (Sean Maher) in njegova sestra River Tam (Summer Glau), ki ima nadnaravne sposobnosti. Preden jo je brat osvobodil, je bila Tam ujetnica Aliancea, ki se noče odpovedati nameri, da jo vrne pod svoje okrilje... 


Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala