Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Maščevalci 2 bodo imeli globljo zgodbo
Režiser Joss Whedon že pripravlja scenarij za nadaljevanje najbolj uspešnega filma leta 2012.
15. januar 2013

Maščevalci 2 bodo imeli globljo zgodbo

Režiser Joss Whedon že pripravlja scenarij za nadaljevanje najbolj uspešnega filma leta 2012. Razkril je, da bo zgodba v nadaljevanju Maščevalcev globlja in da bo celo »izzvala bolečino«.

Whedon trenutno pripravlja scenarij za drugi del filma in povedal je, da naj bi bil pripravljen v nekaj mesecih. Na vprašanje MTV.com glede tega, ali bo nadaljevanje še bolj razkošno, je Whedon odgovoril:

»Film ne bo večji, temveč globlji. Vsi junaki so se srečali, sedaj pa bomo ta vidik dali na stran. Zdaj se lahko posvetimo raziskovanju, in s tem mislim kopanje s skalpelom, ki bo povzročalo bolečino.«

Maščevalci, ki so prišli v svetovne kinematografe maja lani, so prinesli zaslužek v višini 1,51 milijarde dolarjev, s čimer so postali najbolj uspešen film leta 2012 glede na zaslužen denar.

Drugi del Maščevalcev si bomo lahko prvič ogledali 1. maja 2015. Medtem bomo lahko Marvelove junake Iron Mana, Thora in Captaina Americo spremljali v samostojnih filmih, Whedon pa bo kreativni svetovalec pri vseh treh.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala