Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Zgube med dvema ognjema
Skupina zapohanih čudakov tekmuje v igri Boj med dvema ognjema
  • Naša ocena7/10
  • Vaša ocena7/10

Zgube med dvema ognjema

DODGEBALL: A TRUE UNDERDOG STORY

, 2004., ZDA, 92 min.
Zgube med dvema ognjemaZgube med dvema ognjemaZgube med dvema ognjemaZgube med dvema ognjemaZgube med dvema ognjema
6.7
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Zvezdi komedije Vince Vaughn in Ben Stiller predstavljata čudne ljudi, ki se ukvarjajo s še bolj čudnimi športi. V poskusu reševanja svojega malega fitnesa, Peter LaFleur prijavi skupino svojih prijateljev na turnir "med dvema ognjema".

Peter LaFleur (Vince Vaughn) je karizmatični lastnik propadajočega fitnesa Average Joe's. Ime da slutiti, da Peter verjetno nikoli ni uspel razviti svojih potencialov. Njegovo klientelo predstavljajo "piflarji", ki želijo impresionirati navijačice ter butološki važiči in raznorazni naduti japiji. Nekega dne želi razvpiti lastnik fitnesa Globo Gym, White Goodman (Ben Stiller) prevzeti Petrov posel. To Petra privede v težave, banka pošlje odvetnico Kate Veatch (Christine Taylor), da zaključi posel. Peter jo uspe zašarmirati, ona pa se priključi njegovi ekipi. V želji, da bi zbral zadostno količino denarja, Petru ne preostane kaj drugega, kakor da izzove Globa Gym na obračun "med dvema ognjema".

Verjetno ne obstaja boljše povabilo za gledanje Bena Stillerja v komediji, družbo mu pa dela prav tako odlični Vince Vaughn, ki se odlično znajde v komičnih vlogah.

"Zgube med dvema ognjema" je prepolna duhovitih skečev, rahlo surova in vulgarna, se na svoj subtilen način norčuje iz družbe obsedene s fitnesom in zdravim življenjem. To sigurno ni pretresljiv film z globokim in močnim življenjskim sporočilom. Boljšo zabavo boste pa težko našli. Kot češnjo na vrhu torte naj omenimo, da se v nekaterih vlogah pojavijo tudi Chuck Norris, David Hasselhof, William Shatner in Lance Armstrong.


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala