Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Obračun v kitajski četrti
Policista z morilskimi veščinami se odločita obračunati z vplivnim šefom...
  • Naša ocena5/10
  • Vaša ocena-

Obračun v kitajski četrti

Showdown In Little Tokyo

, 1991., ZDA, 79 min.
Obračun v kitajski četrtiObračun v kitajski četrtiObračun v kitajski četrtiObračun v kitajski četrtiObračun v kitajski četrtiObračun v kitajski četrtiObračun v kitajski četrtiObračun v kitajski četrti
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Režiser "Obračuna v kitajski četrti" je v glavnem znan po enem najboljših akcijskih filmih v osemdesetih, Komandosu, vse glavne značilnosti iz prejšnjega filma pa je mogoče najti tudi v Obračunu, ki vsebuje bridki humor, neprestano akcijo in preprosto zgodbo.
Film Marka Lesterja je kratek in silovit, režiser pa se ni zmotil pri izbiri niti ene od nujnih akcijskih komponent: imamo dva policijska partnerja, enega resnega mojstra borilnih voščin in drugega, vedno pripravljenega za šalo, tu pa je tudi lepa pevka, ujeta v svetu kriminala. Kenner (Dolph Lundgren) je brezkompromisni losangeleški policist s tragično preteklostjo: njegovo brezbrižno odraščanje na Japonskem prekine smrt obeh staršev. Nedolžna življenja je ukradel morilec, ki ga kličejo Yoshida (Cary-Hiroyuki Tagawa), ki je v vmesnem času napredoval in se povzpel na najvišje mesto v hierarhiji tolpe Jakuz. Ko se Yoshida pojavi v Los Angelesu, Kenner niti malo ne odlaša in se pri priči odpravi na maščevalni pohod. Nepričakovano pomoč mu nudi nov partner, odbiti policist Johnny Murata (Brandon Lee)... Dolph Lundgren je še enkrat na sebi svojstven način odigral vlogo neuničljivega pozitivca, Brandon Lee pa je spomnil na svoj razkošni igralski talent, ki je bil na žalost prezgodaj izgubljen na snemanju filma Vran. Vlogo negativca je kot ponavadi prevzel karizmatični Cary-Hiroyuki Tagawa, vlogo lepotice v težavah pa eksotična Tia Carrere. Med filmsko ekipo je potrebno izpostaviti tudi legendarnega snemalca Marka Irwina, katerega razpon dela sega vse od Ameriške pite do Krika. ..
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala