Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Igralci, ki so tragično preminuli sredi snemanja
Marsikdo se sprašuje, kako so se znašli ustvarjalci, ki so sredi produkcije ostali brez igralcev.
10. december 2013

Igralci, ki so tragično preminuli sredi snemanja

Nedavno nas je zaznamovala novica o tragični nesreči Paula Walkerja, kar pa ni le povod za žalost, temveč je njegova smrt nemalo težav prinesla tudi nadaljevanju snemanja 7. dela franšize Hitri in drzni. Walker je bil namreč najbolj prepoznavni obraz filmov že od samega začetka.

Spodaj vam predstavljamo še nekatere igralske upe, ki so svojo življenjsko pot žalostno zaključili na podoben način:

1. John Candy v Wagons East. Legendarni komik je v začetku leta 1994 v Mehiki snemal western komedijo o priseljencih, ki so se odločili zopet priti nazaj na vzhod. Candy je s komičnimi vložki predstavljal recept za uspeh, vendar je med samim snemanjem v svoji prikolici doživel usoden srčni napad. Za preostale prizore so najeli dvojnika, kar pa se ni izkazalo kot uspešna poslovna poteza.

2. Heath Ledger v The Imaginarium of Doctor Parnassus. Ob zaključku snemanja filma Vitez teme se je Ledger odločil za vlogo v nadrealistični pravljici. Na sredini snemanja je podlegel preveliki količini zdravil, s smrtjo pa šokiral tako svet kot ustvarjalce filma. Sprva so hoteli projekt v celoti odpovedati, vendar so glavno vlogo na koncu odigrali Jude Law, Johnny Depp in Colin Farrell.

3. Brandon Lee in The Crow. Sin legendarnega Bruca Leeja je svojo filmsko kariero začel graditi v zgodnjih 90. letih. Z vlogo v filmu Vran je Lee želel zasloveti, vendar je med snemanjem prišlo do tragedije. Po nesreči je bil ustreljen s pištolo, v kateri se je zataknil del naboja.

4. Marilyn Monroe v Something's Got to Give. Film so že od začetka snemanja zaznamovale različne težave, zato so ga celo prekinili. Ob ponovnem zagonu projekta so Marilyn našli mrtvo na njenem domu. Projekt so zato popolnoma opustili, del posnetega materiala pa se je kljub temu ohranil na dokumentarcu Marilyn: Zadnji dnevi.

5. Aaliyah v Matrix Reloaded. Pop zvezda Aaliyah je bila na dobri poti, da si ustvari slavo tudi izven glasbene industrije, vendar se je tik po začetku filma tragično ponesrečila v letalski nesreči. Ustvarjalci so se zato odločili, da njeno vlogo prevzame druga igralka.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala