Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Jessica Chastain bo nova Marilyn Monroe
Biografsko dramo Blonde o slavni Marilyn Monroe lahko v kinematografih pričakujemo v naslednjem letu.
24. april 2014

Jessica Chastain bo nova Marilyn Monroe

Lepa igralka Jessica Chastain je v zaključni fazi dogovorov za vlogo neponovljive Marilyn Monroe, poroča The Wrap. Igralka, ki je bila že dvakrat nominirana za oskarja, naj bi Marylin upodobila v biografski drami Andrewa Dominika Blonde, ki jo bosta producirala Plan B in Worldview Entertainment.

Spomnimo, Blonde je bil najavljen že v letu 2010, šlo pa bo za ekranizacijo istoimenskega romana avtorice Joyce Carol Oates, ki govori o duhovnem življenju Norme Jeane Baker, kasneje znane pod imenom Marilyn Monroe. Da bi bilo njeno delo karseda verodostojno, se je Oatesova obračala na vse mogoče zgodovinske vire, o uspehu romana pa priča dejstvo, da je bil leta 2001 nominiran za nagrado Pulitzer.

Nekaj časa se je kot glavno ime za film Blonde omenjalo Naomi Watts, roman pa je bil v letu 2001 enkrat že ekraniziran, in sicer v obliki mini serije s Poppy Montgomery v glavni vlogi.

Jessico Chastain smo že imeli priložnost videti kot blondinko v drami The Help, tako da si jo v vlogi Marilyn Monroe sploh ni težko zamisliti.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala