Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Skrivnostni junaki
Skupina superjunakov-zgub se poda v reševanje največjega superheroja iz rok zločinca
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena-

Skrivnostni junaki

Mystery men

, 1999., ZDA, 121 min.
Skrivnostni junakiSkrivnostni junakiSkrivnostni junakiSkrivnostni junakiSkrivnostni junakiSkrivnostni junakiSkrivnostni junaki
0.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Film Skrivnostni junaki je sicer prejel povprečne kritike, a če boste dali priložnost filmu o superjunakih, ki rešujejo mesto pred nevarnim zločincem, boste ugotovili, da gre pravzaprav za brilijantno komedijo. Tekom let je film dobil mnogo oboževalcev, ki cenijo duhovite dialoge in nepozabne elemente parodije ter uživajo v izvrstnih vlogah Bena Stillerja in Williama H. Macyja.
Superjunak Kapetan Amazing (G. Kinnear) je Champion City očistil zlikovcev, a sedaj njegova popularnost upada, saj je v mestu, v katerem vladata zakon in red, le malo priložnosti za njegovo delo. Izmisli si načrt, kako bo iz zapora spustil superzločinca Casanovo Frankensteina (G. Rush), da bi ga lahko ponovno ujel in znova pridobil oboževalce v mestu. A načrt se ponesreči in Kapetan Amazing se znajde v Frankensteinovom ujetništvu. Ko to sliši trojica rojenih zgub - Roy, Eddie in Jeffrey, ki so se v želji, da postanejo superjunaki, poimenovali Mr. Furious (B. Stiller), Shoveller (W. H. Macy) in Blue Raja (H. Azaria), se poda v reševanje Kapetana Amazinga. Ker se Frankenstein izkaže za težkega naspotnika, rekrutirajo nove ljudi z neobičajnimi sposobnostmi, ki bi lahko postali superjunaki - Invisible Boya, Spleena in Bowler, kmalu pa se jim pridruži tudi skrivnostni Sphinx... Skrivnostni junaki je film, ki temelji na seriji stripov znamenite založniške hiše Dark Horse in na zanimiv način združuje fantazijo in realnost. Gre za neobičajno in nadvse zabavno stvaritev, ki istočasno ironizira in poveličuje mit o superjunakih. Velik adut filma je zvezdniška in dobro razpoložena igralska zasedba.
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala