Moj TV - TV Program za 200+ kanala
C. Firth v Kraljevem govoru 2?
Film Kraljev govor, dobitnik štirih oskarjev, naj bi kmalu dobil nadaljevanje, filmska ekipa pa naj bi ostala enaka.
25. september 2012

C. Firth v Kraljevem govoru 2?

Colin Firth je domnevno pristal na nastop v nadaljevanju z oskarjem nagrajenega Kraljevega govora. Po poročananju Sun-a je igralec podpisal, da bo ponovno upodobil kralja Georgea VI. Za to vlogo je bil v letu 2011 nagrajen z zlatim kipcem.

Film naj bi se odvijal v času druge svetovne vojne, ekipa pa naj bi ostala enaka kot v predhodniku, vključno z režiserjem Tomom Hooperjem ter igralcema Heleno Bonham Carter in Geoffreyem Rushem.

Tokrat zgodba ne bo prikazovala boja Georgea VI. z njegovimi govornimi težavami oziroma jecljanjem, temveč bo obravnavala razlike med njegovo družino in družino logopeda Lionela Loguea v času vojne.

»Spremljali bomo doživljanje nemškega bombardiranja Britanije in Irske. Osredotočili se bomo na prikaz tega, kako je kriza prizadela priviligirano kraljevo družino v primerjavi z običajnimi družinami, kot je logopedova. Fokus bo na Georgeu, videli pa bomo tudi vpliv krize na celoten kraljevski dvor. Čeprav smo šele pričeli z začetnimi pripravami, vsi komaj čakamo na snemanje,« je povedal neimenovani vir.

Kraljev govor je sicer v letu 2011 osvojil štiri oskarje – za najboljši film, najboljšega režiserja, najboljšega igralca in najbolj originalni scenarij.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2021 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala