Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Čez 30 in še pri tastarih
Starša želita z ženitno prevaro pripraviti uspešnega sina, da se končno odseli od doma
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena9/10

Čez 30 in še pri tastarih

Failure to Launch

, 2006., ZDA, 97 min.
Čez 30 in še pri tastarihČez 30 in še pri tastarihČez 30 in še pri tastarihČez 30 in še pri tastarihČez 30 in še pri tastarih
8.5
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Tripp, očarljiv 35-letnik, se doslej nikakor ni uspel pripraviti do tega, da bi se odselil od staršev, zapustil gnezdo, odšel na svoje. Še več, celo ponosen je na to. Njegova starša, ki ga imata sicer neskončno rada in sta povsem zgledna roditelja, sta ga doslej prenašala, vendar pa sta prepričana, da morajo vsi ptički nekega dne poleteti iz gnezda, in počasi jima je dovolj, da imata svojega odraslega sina še vedno na grbi.
Po besedah glavnega igralca Matthewa McConaugheya ima Tripp povsem praktične razloge, da se ne odseli. Živi po logiki: Zakaj bi popravljal nekaj, kar ni pokvarjeno? Doma živi brezplačno, ima lepo sobo, mama mu pere, kaj bi hotel še lepšega? A ko Tripp spozna Paulo, se njegovo življenje postavi na glavo. Paula je ženska Trippovih sanj. Je pametna, zabavna, nadarjena in lepa. Ne ve pa, da za to obstaja dober razlog. Paula je namreč svetovalka, motivatorka, ki sta jo najela njegova starša, da bi Trippa pripravila do tega, da se končno odseli na svoje. Čeprav se Pauli najprej zdi, da njeno delo ne bo težko, se Tripp izkaže kot trd oreh. Je namreč izobražen, prijeten in družaben fant, ki je poleg tega še milijonkrat bolj čeden od ostalih, s katerimi je doslej imela opravka. Z njim ni prav nič narobe. Dekle se znajde v zadregi. Kako rešiti težavo, če težave pravzaprav sploh ni? Razen tega, da se fant ni pripravljen odseliti, seveda. S situacijo, kakršno opisuje film, se dandanes srečujemo vsepovsod v razvitem svetu. Vse več je odraslih otrok, ki se ne osamosvojijo. S tem fenomenom se že nekaj časa ubadajo številni sociologi in psihologi, film pa se ga je lotil s smešne plati.
  • 27.04. 20:00
Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala