Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Leonardo DiCaprio bo zaigral Rasputina
Znani igralec zelo skrbno izbira svoje vloge, kmalu pa bo v biografski drami upodobil tudi skrivnostnega Rasputina.
10. junij 2013

Leonardo DiCaprio bo zaigral Rasputina

Leonardo DiCaprio je v svoji bogati igralski karieri upodobil že kar nekaj zgodovinskih osebnosti (Howard Hughes in J. Edgar Hoover), pred kratkim pa je javnost presenetil s svojo odločitvijo, da bo upodobil tudi skrivnostnega Rasputina, in sicer v istoimenski biografski drami.

Scenarist Jason Hall je že pripravil scenarij za film, ki bo posnet pod okriljem Warner Bros.-a, razen glavnega igralca pa druge podrobnosti zaenkrat še niso znane. Glede na to, da je Martin Scorsese režiral že dve drami, v katerih je glavno vlogo odigral prav DiCaprio (Letalec, Tolpe New Yorka), je slišati govorice, da bi se lahko slavni režiser podpisal tudi pod ta projekt.



Rasputin je bil običajen kmet, ki je trdil, da poseduje posebne sposobnosti. Potem ko je s svojimi hipnotičnimi močmi ozdravil carja Alekseja, je postal svetovalec Romanovih, ruske carske družine. Ljudi je fasciniral zlati zaradi svojega širokega spektra znanja in s svojim nekoliko drugačnim načinom interpretacije Biblije. Zaradi svoje kontroverznosti je bil ubit v letu 1916.

Leonarda DiCapria lahko trenutno gledamo v filmu Veliki Gatsby, konec leta pa v kinematografe prihaja tudi biografska kriminalistična drama The Wolf of Wall Street, kjer bo zaigral skupaj z Matthewom McConaugheyjem.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala