Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Bridget Jones: Na robu pameti
Bridget Jones končno najde srečo v ljubezni...
  • Naša ocena6/10
  • Vaša ocena7/10

Bridget Jones: Na robu pameti

BRIDGET JONES: THE EDGE OF REASON

, 2004., ZDA/Francija/Velika Britanija, 108 min.
Bridget Jones: Na robu pametiBridget Jones: Na robu pametiBridget Jones: Na robu pametiBridget Jones: Na robu pameti
7.0
10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
Potrebujemo vašu ocenu!
Bridget Jones, samsko dekle iz Londona v svojih tridesetih, ki vedno dvomi vase in se neprestano analizira, skuša zgraditi kariero in ne preživi dneva, ne da bi štela zaužite kalorije, je končno našla srečo v ljubezni.

Že šest fantastičnih tednov je dekle prefinjenega odvetnika Marka Darcyja. Življenje ne bi moglo biti lepše. Ali pač? Čeprav ji je Darcy očitno zelo predan, se Bridget vseeno sprašuje, kaj je smisel življenja, ljubezni in kako je treba pravilno pospraviti spodnje perilo. Zdaj, ko je končno našla moškega, jo čaka nov izziv - mora ga tudi obdržati. Ne more si pomagati, neprestano se sprašuje, kaj se zgodi po "...in potem sta srečno živela".

Ravno, ko ji odgovori na vprašanja, ki si jih zastavlja, začenjajo počasi postajati jasni, na prizorišče prikoraka konkurenca - Darcyjeva nova kolegica, mrha, da dol padeš, z nogami do vratu... Ženska, ki nikoli ne izusti neumnosti. V Bridgetino življenje se prikradejo ljubosumje, negotovost in skušnjava. Slednje v podobi njenega nekdanjega šefa, nepopravljivega ženskarja in dolgotrajne, čeprav zdaj že skoraj pozabljene tarče njenih pohotnih misli, Daniela Cleaverja.

Zgodba nas popelje od londonskih ulic do peščenih tajskih obal. Na tej poti Bridget skače s padalom (pada, če smo čisto odkriti), smuča (no, ja, če se temu lahko tako reče) in pristane v zaporu (kar pa je le neprijetna pomota)...


Povezane vesti
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala