Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Angusa T. Jonesa bodo vrgli iz serije Dva moža in pol
Zaradi njegovih komentarjev bodo producenti zaključili sodelovanje z mladim igralcem.
7. december 2012

Angusa T. Jonesa bodo vrgli iz serije Dva moža in pol

Angus T. Jones (19), ki je v uspešnici Dva moža in pol igral najstnika Jakea Harperja, bo najverjetneje kmalu odpuščen. Potem ko je serijo označil za«preveč umazano« in povedal, da mu njegova krščanska načela le stežka dovoljujejo nastope v njej, se je publiki opravičil, producenti pa so se kljub temu odločili, da ga bodo »rešili« plače v višini 300.000 dolarjev na teden.

Ko je gledanost serije naraščala, se je povečala tudi Angusova plača, a namesto, da bi bil zadovoljen z zaslužkom, o katerem lahko njegovi vrstniki le sanjajo, je igralec nedavno izjavil, da ne želi več nastopati v tej »umazani seriji«.

Šef televizijske mreže CBS je povedal, da naj bi Angus nadaljeval s snemanjem v januarju 2013, zdaj pa imajo producenti nove načrte za lik Jakea Harperja.

»Ne vem točno, kakšen je trenutno njegov status. Angus je zaslužil 300.000 dolarjev na teden, kar sploh ni slabo za enega »mulca«. A to ga ni zadržalo pri tem, da je serijo označil za umazano in skušal prepričati ljudi, naj jo prenehajo gledati. Mimogrede, svojih 300.000 dolarjev dobiva tudi sedaj, ko imamo odmor od snemanja,« je povedal Len Moonves za Wall Street Journal.

Ko so ga novinarji vprašali, ali bo serija dobila novega »pol človeka«, je Moonves odgovoril: »Zaenkrat tega še nismo rešili, a glede na to, kaj vse smo prestali s Charlijem Sheenom, bo to lahka naloga.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala