Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Paradise Hotel: Nepričakovano se je poslovil Marko
Po pestrem tematskem večeru v rajskem hotelu je moral tekmovanje zapustiti Marko.
28. december 2012

Paradise Hotel: Nepričakovano se je poslovil Marko

Prvi dan novega tedna v Paradise Hotelu je minil v znamenju arabskih plesov. Čez dan je namreč stanovalce rajskega hotela obiskala učiteljica trebušnih plesov, ki je svoje bogato znanje predala ženskim udeleženkam resničnostnega šova.

Medtem ko so dekleta vadila koreografijo, so se morali fantje umakniti v svoje sobe in pripraviti vsak svojo kratko erotično zgodbico, ki naj bi temeljila na izkušnji iz njihovega zasebnega življenja.

Zvečer je sledil arabski večer in za to priložnost so si mošku tekmovalci nadeli turbane in narisali brke, ženske stanovalke pa so zapeljevale v kopalkah. Vsaka od njih je najprej zaplesala posamično, nato je sledila zgodbica njenega partnerja. Na koncu so se dekleta predstavila še s skupno koreografijo.


Po koncu arabskega večera se je moral posloviti Marko, vir: https://www.facebook.com/ParadiseHotelSlovenija

Večer je potekal v sproščenem vzdušju, kmalu pa je stanovalce Paradise Hotela čakalo presenečenje. Domen in Deni sta se morala postaviti drug drugemu nasproti, nato pa so se morali drugi moški tekmovalci postaviti za tistega od njiju, ki ga bolj podpirajo. Glede na to, da je bil rezultat neizenačen, saj je bilo fantov v rajskem hotelu liho število, je odločitev o tem, kateri fant je v hotelu odveč, padla v roke deklet.

Dekleta so določila, da se mora posloviti Marko, ki je v hotel med fanti prišel zadnji. Zaradi te odločitve je bil tekmovalec nekoliko razočaran, a se zaveda, da gre za igro in se je z odhodom pač sprijaznil. Preden se je vrnil nazaj v Slovenijo, je Marko še povedal, da se je zelo navezal na prav vse tekmovalce ter da je na Kostariki preživel nepozabne počitnice.

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala