Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Justin Bieber ujet med kajenjem marihuane
Bieberjevi oboževalci so podporo priljubljenemu pevcu izkazali na precej nenavaden in nevaren način.
9. januar 2013

Justin Bieber ujet med kajenjem marihuane

Nedavno so fotografi ujeli slavnega kanadskega pevca Justina Bieberja med kajenjem marihuane, zaradi česar je bil deležen ostrih kritik s strani različnih medijev, češ da s svojimi dejanji daje slab zgled oboževalcem. A njegovih zvestih privržencev pevčevo okajanje ni zmotilo, svojemu idolu so se celo postavili v bran.

Kljub temu, da se je Justin opravičil za svoje neprimerno vedenje, so se nekateri njegovi oboževalci odločili, da mu bodo izkazali podporo, za kar pa so izbrali zelo nenavaden in nevaren način – preko socialnega omrežja Twitter so namreč pozvali ostale, naj podporo Bieberju izkažejo s samopoškodovanjem, natančneje z rezanjem kože, nato pa naj fotografije svojih poškodb tudi objavijo.



Poteza oboževalcev Justina Bieberja, med katerimi je veliko število najstnikov in tudi otrok, v javnosti povzroča veliko razburjenje. Različne organizacije so se že angažirale in skušajo najstnikom objasniti nevarne posledice njihovega početja, Bieber pa se na vedenje svojih privržencev še ni odzval.

Vir fotografij: http://www.siol.net

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala