Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Paradise Hotel: Alja na zmenku z oboževalcem Jako
Največ gledalcev resničnostnega šova si je želelo na zmenku spoznati simpatično Aljo.
10. januar 2013

Paradise Hotel: Alja na zmenku z oboževalcem Jako

Na Planet TV so po končanem resničnostnem šovu Paradise Hotel pripravili posebno priložnost za vse tiste, ki so iz dneva v dan pridno spremljali oddaje. Oboževalci so namreč lahko glasovali za svojega najljubšega junaka, nato pa so izmed vseh izžrebali nekoga, ki je lahko s svojim najljubšim stanovalcem rajskega hotela odšel na zmenek. Ta čast je na koncu doletela Jako, ki je lahko v živo spoznal Aljo, za katero je glasovalo največ ljudi.

Jaka in Alja sta odšla na zmenek v lokal Twenty, ki se nahaja na vrhu Kristalne palače. Oboževalec je tekmovalko Paradise Hotela najprej presenetil z vrtnico, nato pa sta se posvetila prijetnemu kramljanju, v katerem je Alja Jaki razkrila nekatere podrobnosti o dogajanju v resničnostnem šovu. Jaka je povedal, da se je tudi sam prijavil za sodelovanje v oddaji, a se mu ni uspelo uvrstiti v nadaljne kroge. Alja je bila nad svojim oboževalcem navdušena in je povedala, da se ji zdi zelo simpatičen.



Čeprav se je resničnostni šov Paradise Hotel zaključil že 31. decembra, lahko na Planet TV vsak dan od ponedeljka do petka ob 17.40 spremljate ponovitve vseh epizod.

Vir fotografij: http://www.siol.net

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala