Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Paradise Hotel: Sarč se bo preizkusila v glasbi
Zmagovalka resničnostnega šova bo sledila svojim sanjam na glasbenem področju.
14. januar 2013

Paradise Hotel: Sarč se bo preizkusila v glasbi

Sara Tahirovič, bolj znana pod vzdevkom Sarč, ki je skupaj z Denijem zmagala v resničnostnem šovu Paradise Hotel, se je odločila, da se bo skušala uveljaviti na slovenski glasbeni sceni. Del nagrade bo tako porabila za uresničitev svojih sanj na glasbenem področju, najprej pa bo skušala navezati stike z različnimi producenti in avtorji glasbe, ki bi ji lahko pomagali na njeni poti.

Sarč že dobiva številne ponudbe za glasbene nastope, zelo spodbudni pa so tudi komentarji na socialnem omrežju Facebook. Na podlagi tega si je zmagovalka Paradise Hotela zadala cilj, da bo resno stopila na našo glasbeno sceno, v zadnjem času pa se ji je že uspelo povezati z nekaterimi vplivneži iz glasbenega sveta.


Sarč bo stopila na slovensko glasbeno sceno, vir: http://www.siol.net

Glede na to, da je povpraševanje po njenih nastopih veliko, je Sarč že pripravila svoj poseben glasbeni program, s katerim se bo predstavljala po Sloveniji. Najbolj pri srcu ji je sicer r'n'b glasba, še posebej pa rada prepeva pesmi glasbene zvezdnice Rihanne. Odločena je tudi, da bo svoje nastope izvajala v živo in ne na 'playback', s čimer bo dokazala, da resnično zna dobro peti.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala