Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Slovenija ima talent: Znan je voditeljski par
V tretji sezoni šova Slovenija ima talent bosta kot voditelja nastopila Matej Puc in Jože Robežnik.
31. januar 2013

Slovenija ima talent: Znan je voditeljski par

Branko Čakarmiš, programski direktor Pro Plusa, je javnosti nedavno namignil, da bosta voditelja nove sezone šova Slovenija ima talent »veliki« in »majhen«, zdaj pa ni nobenih dvomov več – nov voditelji par bosta sestavljala Matej Puc in Jože Robežnik.

»Mali« voditelj bo Jože Robežnik, kreativec in improvizator, ki se ga verjetno mnogi spomnite kot voditelja oddaje Štafeta mladosti, kasneje pa je postal video bloger in producent spletnih videov. Med drugim je zaigral tudi v spletni nadaljevanki Prepisani.

V vlogi »velikega« voditelja bo nastopil Matej Puc, ki ga najbolj poznamo po njegovih nastopih na odrskih deskah. Za vlogo Tihona Ivaniča Kabanova  v predstavi Nevihta je pri svojih tridesetih letih prejel Borštnikovo nagrado, nastopil pa je tudi v številnih televizijskih serijah, na radiu ter na filmskem platnu.

Jože in Matej se bosta torej kot voditeljski par pridružila že znani žiriji šova Slovenija ima talent, ki jo bodo sestavljali Branko Čakarmiš, Damjan Damjanovič ter Ana Klašnja.

Foto 1: Tričlanska žirija šova Slovenija ima talent, vir: http://www.24ur.com

Foto 2: Nova voditelja oddaje, vir: http://www.24ur.com

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala