Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Premiera filma Umri pokončno: Dober dan za smrt v Koloseju
Premierna projekcija akcijskega filma z Bruceom Willisom bo potekala v četrtek, 14. februarja.
12. februar 2013

Premiera filma Umri pokončno: Dober dan za smrt v Koloseju

Akcijsko kriminalko, v kateri neuničljivi John McClane v boju proti teroristom združi moči s svojim sinom, bomo lahko v slovenskih kinematografih gledali od vključno 14. februarja dlje.

V filmu Umri pokončno: Dober dan za smrt (A Good Day to Die Hard) bomo zopet spremljali kultnega policista Johna McClanea, ki se kot običajno znajde v boju z nevarnimi kriminalci. V Moskvi obišče sina Jacka, s katerim imata malo stikov, ob tem pa naleti na skupino teroristov, ki namerava spodkopati svetovni mir. V smrtonosnih cestnih pregonih in nevarnih obračunih s strelivom se Johnu pridruži sin in dvojica skupaj zopet dokazuje, da je prav vsak dan dober za smrt.

Ob prihodu v Moskvo z namenom, da bi pomagal svojemu sinu Jacku, ki se je znašel v zaporu, John McClane spozna, da je zopet na napačnem mestu ob napačnem času. Z rusko mafijo za petami in v želji po preprečitvi svetovne vojne dva McClanea odkrivata, da sta zaradi različnih pristopov skupaj neustavljiva junaka...

Film je po scenariju Skipa Woodsa režiral John Moore, igralsko zasedbo pa sestavljajo Bruce Willis, Jai Courtney, Mary Elizabeth Winstead, Yuliya Snigir, Cole Hauser in drugi.

Več o filmu >>
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala