Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Planet TV prinaša novosti
V marcu bodo spored Planet TV zaznamovale nekatere novosti, med drugim prenos podelitve Viktorjev in nove serije.
1. marec 2013

Planet TV prinaša novosti

Na Planet TV gledalce v marcu čakajo nekatere novosti, med drugim se bo informativna oddaja Danes premaknila na kasnejši termin. Od 9. marca dalje bo namreč na sporedu ob 19.30, še vedno pa jo bodo izmenično vodili Jerca Zajc Šušteršič in Tomaž Bratož ter Živa Rogelj in Marko Potrč. 
 
Vsi navdušenci nad telenovelami se bodo veselili turške nadaljevanke Sulejman Veličastni, ki bo ponudila vpogled v zlato obdobje Otomanskega cesarstva, na sporedu Planet TV pa bo vse od 10. marca dalje. 
 
Med novostmi je potrebno omeniti tudi priljubljeno britansko komično serijo Naravnost fantastično (Absolutely Fabulous) z edinstvenima Edino in Patsy. 
  
Od 24. marca dalje se bomo lahko gledalci zabavali tudi ob novi oddaji Misija Je Mogoče, ki bo spremljala prenovo domov v Sloveniji. Novega izgleda bivanjskih prostorov se bodo veselile družine, ki se soočajo s težkimi socialnimi stiskami, na sporedu Planet TV pa se bo zvrstilo dvanajst delov oddaje. 
 
Filmski del sporeda Planet TV bodo v marcu zaznamovale nekatere uspešnice, kot so Morilec mehkega srca z Bruceom Willisom v glavni vlogi, Učinek metulja, v katerem spremljamo Amy Smart in Ashtona Kutcherja, ter Gospod Brooks, psihloški triler s Kevinom Costnerjem.  
 
Vir fotografije: http://www.siol.net
 
Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala