Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Na Planet TV prihaja telenovela Sulejman Veličastni
Od vključno 10. marca naprej bodo na svoj račun prišli tudi vsi navdušenci nad telenovelami.
6. marec 2013

Na Planet TV prihaja telenovela Sulejman Veličastni

Turška telenovela Sulejman Veličastni (Muhtesem Yüzyil) bo gledalcem predstavila zgodbo o življenju in vladavini enega največjih turških osvajalcev. Nadaljevanka, ki v zadnjem času osvaja srca vedno večjega števila gledalcev, bo prvič na sporedu Planet TV v nedeljo, 10. marca, nato pa jo bomo lahko spremljali od ponedeljka do petka ob 17.00.

Telenovela spremlja zgodbo sultana Sulejmana ter njegove odnose z ženo, materjo in mlado Aleksando La Rosse, hčerko ukrajinskega duhovnika, ki je bila ugrabljena in vključena v harem. Gledalci bomo tekom dogajanja spoznali svet novega veka, ki je bil poln spletk in iger ambicij, priča pa bomo tudi nepozabni ljubezenski zgodbi, ki je bila navdahnjena z zgodovino.

Sultan Sulejman je pričel vladati v svojem 26. letu starosti, leta 1520, ko je preminul njegov oče, njegov glavni cilj pa je bil, da izgradi večji in močnejši imperij kot Aleksander Makedonski. Tekom svoje kar 46 let trajajoče vladavine je Sulejman postal največji bojevnik in vladar Vzhoda in Zahoda, kot mlad fant pa si ni nikoli predstavljal, da bo obdobje njegovega vladanja označeno za "vrhunec Otomanskega cesarstva".
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala