Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Znani voditelji novih oddaj na Planet TV
Voditelji šova Moj dragi zmore ter kviza Denar pada bodo sama zveneča medijska imena.
13. marec 2013

Znani voditelji novih oddaj na Planet TV

Na Planet TV v aprilu prihajajo nove televizijske vsebine, v katerih bomo v vlogi voditeljev gledali same znane medijske obraze. Šov Moj dragi zmore bosta tako vodila Nina Osenar in Miha Brajnik, v kvizu Denar pada pa nas bo zabaval nepozabni Jonas Žnidaršič.

Miha Brajnik in Nina Osenar bosta v oddaji Moj dragi zmore spremljala pare na njihovi poti do 10.000€, ki bodo v vsaki epizodi podeljeni zmagovalcema. Štiri ženske bodo kockale s sposobnostmi svojih partnerjev, ki bodo morali dokazati, da zmorejo opraviti različne naloge, za katere njihova partnerka trdi, da so jih sposobni narediti. Če bo izziv uspešno opravljen, bo to dekle zmagalo.

Na televizijske ekrane se v aprilu vrača tudi Jonas Žnidaršič, ki se ga še vsi dobro spomnimo kot voditelja kviza Lepo je biti milijonar. Tokrat se bo na Planet TV preizkusil v vlogi voditelja novega kviza Denar pada, v katerem bo tekmovalni par vnaprej prejel denar v višini 100.000€, tekom oddaje pa ga bosta morala partnerja obdržati čim več. Pri vsakem vprašanju bosta morala tekmovalca staviti ves denar in če bosta odgovorila napačno, bo denar za njiju izgubljen za vedno.

Vir fotografij: http://www.siol.net
 

Komentari
Neregistrirani korisnik
 
Povezane novice
Novice
Oglaševanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Pogoji uporabe  •  Facebook  •  Twitter
© 2024 Moj TV Portal d.o.o. Moj TV - TV Program za 200+ kanala